Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde çamaşır yıkamak

Rüyada gölde çamaşır yıkamak

Rüyada gölde çamaşır yıkamak eline geçen malları tutamayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada gölde çamaşır yıkamak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak dedikodu edeceğine, arzularına kavuşacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün çamaşırını yıkamak dualarının gerçekleşeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çamaşırlarını yıkamak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, hayırlı haberler duyacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boklu çamaşır yıkamak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, kurulu düzenin bozulacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çamaşır yıkamak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada sıcak suda çamaşır yıkamak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin çamaşırını yıkamak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments