Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece balık tutmak

Rüyada gece balık tutmak

Rüyada gece balık tutmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, zengin bir hayat süreceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gece balık tutmak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli bir kişiden yardım isterseniz, ondan olumlu cevap alabilirsiniz.

Rüyada gece balık tutmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu suda balık tutmak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, gönlünce harcama yapmasına, yeni işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada sudan balık tutmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz balık tutmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada canlı balığı elle tutmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bolca balık tutmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı balık tutmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, onlara galip geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle balık tutmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments