Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca balık tutmak

Rüyada bolca balık tutmak

Rüyada bolca balık tutmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, tüm sorunlarının biteceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bolca balık tutmak gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Rüyada bol balık tutmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, zahmete ve çileye düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bolca balık tutmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol bol balık görmek helal lokma yiyeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada bol balık görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, karısının çok mutlu olacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bolca balık görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, onlardan taraf hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde bol balık görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Rüyada kepçeyle balık tutmak işinde büyük başarılar alacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok balık tutmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments