Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz balık tutmak

Rüyada beyaz balık tutmak

Rüyada beyaz balık tutmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine işarettir.

Rüyada beyaz balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Rüyada beyaz balık tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada elinde balık tutmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize balık tutmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eliyle balık tutmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına inanılır.

Rüyada balık yerine yılan tutmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığı elle tutmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık tutmak ve temizlemek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments