Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı balık tutmak

Rüyada kırmızı balık tutmak

Rüyada kırmızı balık tutmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı balık tutmak gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Rüyada kırmızı balık tutmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle balık tutmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada dikenli balık tutmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ağla balık tutmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru suda balık tutmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan balık tutmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Rüyada renkli balık tutmak çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, başarının düşeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına balık tutmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments