Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle balık tutmak

Rüyada sevdiğinle balık tutmak

Rüyada sevdiğinle balık tutmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle balık tutmak gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Rüyada sevdiğin insanla balık tutmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle balık tutmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada balığı tutmak borçların gittikçe artacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eliyle balık tutmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada elinde balık tutmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ağzında balık tutmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane balık tutmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments