Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe olmak

Rüyada gebe olmak

Rüyada gebe olmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gebe olmak gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada erkeği gebe görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını gebe görmek gözyaşlarının dineceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dış gebelik görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine tabir olunur.

Rüyada gebe olduğunu görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebelik testi yaptığını görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine rivayet eder.

Rüyada gebe hayvan görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gebe insan görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada gebelik testi görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments