Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe haberi almak

Rüyada gebe haberi almak

Rüyada gebe haberi almak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, günahkâr olacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gebe haberi almak gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada gebelik haberi almak kazançlı işlere girileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe haberi almak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada başkasını gebe görmek keyfinin olmayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet eder.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kendisine uğur getireceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi gebe görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebe insan görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini gebe görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments