Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe kadın görmek

Rüyada gebe kadın görmek

Rüyada gebe kadın görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, işinde terfi alacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada gebe kadın gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak önemli bir gelişme olacak.

Rüyada gebe kadın görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe bir kadın görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, makam edineceğine işarettir.

Rüyada gebe kadınlar görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına inanılır.

Rüyada gebe köpek görmek tüm isteklerine kavuşacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gebe kedi görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Rüyada üçüz gebelik görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebe koyun görmek sevilip sayılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada birini gebe görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments