Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçüz gebelik görmek

Rüyada üçüz gebelik görmek

Rüyada üçüz gebelik görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalettir.

Rüyada üçüz gebelik gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir.

Rüyada üçüz gebelik görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üçüz doğurduğunu görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada üçüz bebek emzirmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, zahmetinin çoğalacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada üçüz kardeş görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada üçüz kuzu görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada üçüz erkek bebek sahibi olmak borçların ödeneceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada üçüz bebekler görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada üçüz bebek görmek makamını kaybedeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments