Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe koyun görmek

Rüyada gebe koyun görmek

Rüyada gebe koyun görmek kasasının daha çok para dolacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada gebe koyun gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Rüyada gebe koyun görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada başka birini gebe görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada kızını gebe görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işarettir.

Rüyada başkasını gebe görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, hayal kırıklığına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada üçüz gebelik görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalet eder.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada gebelik testi görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ikiz gebe olduğunu görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments