Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi gebe görmek

Rüyada anneyi gebe görmek

Rüyada anneyi gebe görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi gebe gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada annesini gebe görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet eder.

Rüyada anneyi gebe görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe bir kadın görmek her zaman şükür içinde olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak zahmetli bir işin sona ereceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada gebe kalamamak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalettir.

Rüyada kızını gebe görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hastalığının düzeleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada gebe köpek görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments