Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını gebe görmek

Rüyada başkasını gebe görmek

Rüyada başkasını gebe görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını gebe gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gebe olduğunu duymak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada dış gebe olduğunu görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, dertlerin aşılacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz gebe olduğunu görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gebe koyun görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet etmektedir.

Rüyada gebelik testi yaptırmak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments