Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gayri meşru hamile kalmak

Rüyada gayri meşru hamile kalmak

Rüyada gayri meşru hamile kalmak sermaye kaybedeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, bolluk içinde yaşamaya inanılır.

Rüyada gayri meşru hamile olduğunu görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gayri meşru hamile olmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gayri meşru çocuğu olduğunu görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya inanılır.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek üzeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada babasız hamile kalmak sıkıntılarının son bulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, tecrübelerini aktaracağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments