Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gayri meşru çocuğu olduğunu görmek

Rüyada gayri meşru çocuğu olduğunu görmek

Rüyada gayri meşru çocuğu olduğunu görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, bekarlar için evlenmeye rivayet eder.

Rüyada gayri meşru çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada gayri meşru çocuğu olduğunu görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına inanılır.

Rüyada gayri meşru hamile olmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gayri meşru hamile olduğunu görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada küçük erkek çocuğu yıkamak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa süt emzirmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kazancın arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, daha rahat para kazanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu kaybetmek bereketin geleceğine, kısmetlerin azalacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments