Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak elini eteğini hayattan çekeceğine, kazancın sürekli artacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak rahatsızlık vereceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanı hamile görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, yollarının açılacağına, oldukça büyük başarılara alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments