Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gayri meşru hamile olduğunu görmek

Rüyada gayri meşru hamile olduğunu görmek

Rüyada gayri meşru hamile olduğunu görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada gayri meşru hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Rüyada gayri meşru hamile olmak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada gayri meşru hamile olduğunu görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada gayri meşru çocuğu olduğunu görmek büyük kayıplara uğrayacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile güvercin görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments