Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gayri meşru hamile olmak

Rüyada gayri meşru hamile olmak

Rüyada gayri meşru hamile olmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, kısmetlerinin kapanacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gayri meşru hamile olmak gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada gayri meşru hamile olduğunu görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gayri meşru hamile olmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gayri meşru çocuğu olduğunu görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bir kadını hamile bırakmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile sanmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet eder.

Rüyada biri hamile görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments