Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasız hamile kalmak

Rüyada babasız hamile kalmak

Rüyada babasız hamile kalmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayatının afiyette geçeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada babasız hamile kalmak gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada babasız hamile kalmak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada babadan hamile kalmak iş hayatında saygı göreceğine, büyük problemler yaşanacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenip hamile kalmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni hamile kaldığını görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üçüz hamile kalmak kötü günlerini aşmayı başaracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, dolayısıyla geleceğine rivayet eder.

Rüyada evlenmek ve hamile kalmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin hamile kaldığını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments