Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gardiyan olmak

Rüyada gardiyan olmak

Rüyada gardiyan olmak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, elindekileri de kaptıracağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada gardiyan olmak gördüyseniz:

  • Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz.

Rüyada gardiyan olmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gardiyan görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine yorulur.

Rüyada kadın gardiyan görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gardiyanla konuşmak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, onları koruyup kollayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gardiyan olduğunu görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada kendini gardiyan görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada bayan gardiyan görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments