Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın gardiyan görmek

Rüyada kadın gardiyan görmek

Rüyada kadın gardiyan görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın gardiyan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada kadın gardiyan görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada gardiyan görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan gardiyan görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, elinin sıkışacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek mevki makam sahibi olunacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, bazen umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini gardiyan görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gardiyan olduğunu görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gardiyanla konuşmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada gardiyan olmak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments