Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevi gardiyan görmek

Rüyada cezaevi gardiyan görmek

Rüyada cezaevi gardiyan görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevi gardiyan gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, sırların ortaya çıkmasına yorulur.

Rüyada kadın gardiyan görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada gardiyanla konuşmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine delalettir.

Rüyada gardiyan olmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini gardiyan görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gardiyan görmek daha fazla mal sahibi olacağına, çok daha iyi günler göreceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gardiyan olduğunu görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bayan gardiyan görmek rahat bir hayatı olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments