Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gardiyan görmek

Rüyada gardiyan görmek

Rüyada gardiyan görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, huzura erileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret eder.

Rüyada gardiyan gördüyseniz:

  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Rüyada gardiyanla konuşmak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işarettir.

Rüyada gardiyan olmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kadın gardiyan görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, ruhen güzelleşeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gardiyan görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına işarettir.

Rüyada gardiyan olduğunu görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini gardiyan görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine işarettir.

Rüyada bayan gardiyan görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments