Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gardiyan görmek

Rüyada kendini gardiyan görmek

Rüyada kendini gardiyan görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini gardiyan gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Rüyada bayan gardiyan görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada gardiyan görmek sorunları başarıyla çözmeye, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek verilen sözlerin tutulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gardiyan olduğunu görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kendini gardiyan görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, onlara hocalık edeceğine delalet eder.

Rüyada gardiyanla konuşmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yüküne ortak olacağına inanılır.

Rüyada kadın gardiyan görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gardiyan olmak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments