Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gardiyan olduğunu görmek

Rüyada gardiyan olduğunu görmek

Rüyada gardiyan olduğunu görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada gardiyan olduğunu gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Rüyada gardiyan görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gardiyan olmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada gardiyan olduğunu görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gardiyanla konuşmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan gardiyan görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın gardiyan görmek ileri gideceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini gardiyan görmek yönetici olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ömer

Rüyada iki kapı vardı bir kapıda ben diğer kapıda gardiyan vardı gardiyana diyordum sen kapını iyice kilitle ve bende kapımı kilitliyordum