Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan gardiyan görmek

Rüyada bayan gardiyan görmek

Rüyada bayan gardiyan görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, tebrik edileceğine delalet eder.

Rüyada bayan gardiyan gördüyseniz:

  • Evle ilgili konularda yenilik yapma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada bayan gardiyan görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gardiyan olduğunu görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın gardiyan görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, adım atarken çok zorlanacağına delalettir.

Rüyada gardiyan görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet eder.

Rüyada kendini gardiyan görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sevilip sayılacağına yorulur.

Rüyada gardiyanla konuşmak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gardiyan olmak bol bol hayır duası alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevi gardiyan görmek canının sıkılacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments