Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol kalecisi olmak

Rüyada futbol kalecisi olmak

Rüyada futbol kalecisi olmak güllük gülistanlık olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada futbol kalecisi olmak gördüyseniz:

  • Kendinizden çok diğerlerine faydası olacak işlerle vakit kaybediyorsunuz.

Rüyada futbol kalecisi olmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, zorlukların geride kalacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada futbol kalesi görmek manevi mutluluğu tadacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada bir kale görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada kaleci olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kaleye çıktığını görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, zor durumlarda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaleden inmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kalecilik yapmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaleci eldiveni görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments