Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleci eldiveni görmek

Rüyada kaleci eldiveni görmek

Rüyada kaleci eldiveni görmek düşmanından kurtulmaya, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaleci eldiveni gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Rüyada kaleci eldiveni görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, de zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tarihi kale görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin ortasında kale görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kalebodur görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada kale gibi ev görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Rüyada sur kale görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde kale görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kalebodur döşemek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments