Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri şapka takmak

Rüyada deri şapka takmak

Rüyada deri şapka takmak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deri şapka takmak gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Rüyada deri şapka takmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri şapka görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada örgü şapka takmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, çoluk çocuğa karışacağına yorulur.

Rüyada beyaz şapka takmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kovboy şapkası takmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fötr şapka takmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada başa şapka takmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şapka takmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments