Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün şapka takmak

Rüyada yün şapka takmak

Rüyada yün şapka takmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yün şapka takmak gördüyseniz:

  • Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler.

Rüyada yün şapka takmak parasal ferahlığa çıkılacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yün şapka görmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına işarettir.

Rüyada başa şapka takmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kovboy şapkası takmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı şapka takmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil şapka takmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şapka takmak kazancının çok düşeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni şapka takmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments