Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir fotoğrafa bakmak

Rüyada bir fotoğrafa bakmak

Rüyada bir fotoğrafa bakmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, ancak yılmayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir fotoğrafa bakmak gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada fotoğraflara bakmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin fotoğrafına bakmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf bakmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kendi fotoğrafına bakmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, önemli kişi haline geleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğrafına bakmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada ölünün fotoğrafına bakmak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını bakmak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işarettir.

Rüyada fotoğrafa bakmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments