Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafı görmek

Rüyada fotoğrafı görmek

Rüyada fotoğrafı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada fotoğrafı gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi veya rahatlığınızı arttırmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada evlilik fotoğrafını görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf kaybetmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, önünün açık olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada fotoğraf makinesi görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, aşık olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada annenin fotoğrafını görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf istemek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına rivayet eder.

Rüyada bebekle fotoğraf çektirmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sıkıntılarını aşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments