Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf makinesi görmek

Rüyada fotoğraf makinesi görmek

Rüyada fotoğraf makinesi görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, amacına nail olacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada fotoğraf makinesi bulmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, bütçesinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek dertlerine derman bulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments