Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin fotoğrafını görmek

Rüyada annenin fotoğrafını görmek

Rüyada annenin fotoğrafını görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Bir ilişki zaman içinde hayatınızda fark yaratabilir.

Rüyada annenin fotoğrafını görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, iyilik bulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Rüyada anne fotoğrafı görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada annesinin fotoğrafını görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kendinin fotoğrafını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada habersiz fotoğraf çekmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, hedeflerini tutturacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments