Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik fotoğrafını görmek

Rüyada evlilik fotoğrafını görmek

Rüyada evlilik fotoğrafını görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Rüyada evlilik fotoğrafını gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada evlilik fotoğrafını görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yatırımlarının kar getireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada evlilik fotoğrafı görmek maddi anlamda zarar edeceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliliğe karar vermek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik programı görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, haneye dertlerin gireceğine , psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet eder.

Rüyada evlilikten döndüğünü görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, sermayesinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evlilik haberini almak rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments