Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf kaybetmek

Rüyada fotoğraf kaybetmek

Rüyada fotoğraf kaybetmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, mal mülk edineceğine, duygularının karşılık göreceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli konu ya da durumların alt dinamiklerini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf kaybetmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikli fotoğraf çektirmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye almak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına yorulur.

Rüyada evlilik fotoğrafı görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments