Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf stüdyosu görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada müzik stüdyosu görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek yokluk ve fakirlik göreceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yaklaşan güzel günlere işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments