Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf istemek

Rüyada fotoğraf istemek

Rüyada fotoğraf istemek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf istemek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda, bir zamanlar iyi bir fikirmiş gibi görünen durumları, farklı bir gözle değerlendirmenize neden olabilecek olaylar yaşıyor ya da yaşayacak olabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf çekilmek istemek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf istemek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf çekmek istemek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin fotoğraf görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, yapacağı planların altüst olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel fotoğraf görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada fotoğrafını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin fotoğrafı görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kendi işine sahip olacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments