Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çekildiğini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, mutluluğunun daim olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada fotoğrafı çekilmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments