Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek ondan şifa göreceğine, böylece yüzünün güleceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalettir.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, dönülmez yollara gireceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments