Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye almak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işaret eder.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek ele güne muhtaç olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek hevesinin kursağında kalacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments