Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, evine bereket geleceğine, ayrıcalık elde edeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dijital saat görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesi görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde fotoğraf makinesi görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi bulmak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments