Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işarettir.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesi bulmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye almak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek planların boşa gideceğine, moralinin yükseleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi almak bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments