Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni yöntemler deneyebilir, farklı yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hayallerinin yıkılacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hasadının tarlasında kalacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi hediye aldığını görmek borçlarının biteceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments