Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hatalı yollara gireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Rüyada fotoğraf makinesinin çalındığını görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi kırıldığını görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada profesyonel fotoğraf makinesi görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına alamet eder.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf makinesi almak yokluk içine düşeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments