Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çektirmemek

Rüyada fotoğraf çektirmemek

Rüyada fotoğraf çektirmemek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çektirmemek gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet eder.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işarettir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek sıkıntılarını atlatacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulur.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments