Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çektiğini görmek

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, dedikoduya, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf çektiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, lüks içinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalettir.

Rüyada ölen biriyle fotoğraf çektirmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalettir.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çektirmemek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, çok zengin olacağına inanılır.

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments