Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Rüyada ölü biriyle fotoğraf çektirmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikle fotoğraf çektirmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf çektirmemek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalettir.

Rüyada bebekle fotoğraf çektirmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, haneye dertlerin gireceğine  alamet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşamının tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada başbakanla fotoğraf çektirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına yorulur.

Rüyada gelinlikli fotoğraf çektirmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments