Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret eder.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına işarettir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek sıhhat kazanacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, patron olunacağına yorulur.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, maddi anlamda zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments