Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, kendisini işine vereceğine, makamını kaybedeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kendine geleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işarettir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, insanları kıracağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments